Verzenden & retourneren

1. Verzenden

Bij het afronden van uw bestelling, krijgt u de keuze om uw pakket te laten bezorgen op een adres van uw keuze. Ook kunt u kiezen om het zelf op te halen in een B-post afhaalpunt (voor klanten in België). Wij gebruiken in België de diensten van B-Post en in NL Post-NL. In uitzonderlijke gevallen (buitenland/staking...) kunnen wij ook beslissen om een andere leverancier in te schakelen. Mocht dit het geval zijn, dan gaan we u hierover vooraf informeren.

Vanaf heden kunt u er ook voor kiezen om uw pakje na afspraak hier op onze locatie, Kaai 21, Sluis, Nederland, te komen ophalen. Dan betaald u geen verzendkosten.

 

2. Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestemming:

Voor leveringen in Nederland zijn de verzendkosten:

Voor bestellingen lager dan 75 Euro, rekenen wij 6,5 Euro

Bestellingen hoger dan 75 Euro, zijn gratis

Voor leveringen in België zijn de verzendkosten:

Voor bestellingen lager dan 75 Euro, rekenen wij 6.5 Euro voor levering op een B-Post locatie en 7,5 Euro voor levering aan huis.

Bestellingen hoger dan 75 Euro zijn gratis.

Voor leveringen in Frankrijk zijn de verzendkosten:

14 Euro

Voor leveringen in Duitsland zijn de verzendkosten:

9,99

Voor leveringen in andere landen: gelieve contact met ons op te nemen

 

3. Levertijd

Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zorgen wij dat uw bestelling de dag zelf of de volgende werkdag wordt aangeleverd bij PostNL of B-Post. Pakketten met bestemming Nederland of België zijn normaal gezien één tot twee werkdagen onderweg. Paketten die naar andere landen worden verzonden, zijn enkele werkdagen onderweg.

 

4. Retourneren

Zoals de wet voorziet hebt u recht om af te zien van uw aankoop zonder opgave van motivering.

Indien u iets wenst te retourneren, dient u het artikel in originele verpakking en in onbeschadigde en ongebruikte toestand, samen met het retourformulier, uiterlijk 30 dagen na ontvangst van het artikel te worden teruggestuurd naar:

Annemoon, Kaai 21, 4524 CL Sluis (Nederland)

  • Zorg ervoor dat het pakket voldoende gefrankeerd is en voeg het retourformulier volledig ingevuld toe.
  • De geretourneerde artikelen dienen nog in de originele staat te zijn.

Na ontvangst van uw pakketje, storten wij u de aankoopsom zo snel mogelijk terug. Wettelijk moet dit binnen de 30 kalenderdagen gebeuren. Indien het retourformulier ontbreekt of er foutieve informatie werd meegedeeld, kan dit aanleiding geven tot geen of latere terugbetaling. Enkel door Woon & Kook verzonden artikelen worden geaccepteerd tot retour.  Artikelen die lijken op wat wij verkopen maar niet door ons zijn verzonden, geven geen recht op retour.  Ze zullen enkel terugverzonden worden, mits aftrek van de actuele verzendkosten om het pakket opnieuw te moeten terugsturen.

Als u twijfelt over een aankoop, kan u ons altijd contacteren voor advies. Wij helpen u met plezier en vinden het geen moeite om extra informatie te geven.

Hebt u nog vragen of opmerkingen?

Neem dan contact op met onze klantendienst: [email protected] of bel ons op +31 117 46 13 93

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »