Pure Cookware

Collectie potten en pannen onder de naam "Pure Cookware"

Het design is naar de hand van Pascale Naessens die al haar strepen verdiend heeft in de wereld van 'heerlijke homecooking'.  Haar kookboeken gaan al jaren en nog steeds, als zoete broodjes over de toonbank.

De Pure kookpotten en pannen zijn niet alleen om lekker eten in te bereiden, het zijn ook echte sfeermakers op tafel. Functionaliteit en esthetiek komen samen in één object. Hun bijzondere ontwerp, geïnspireerd op oude Chinese kookpotten, en de drie fraaie kleuren: Serene white, Stone Grey en Ebony Black, geven de kookobjecten een uitgesproken schoonheid en sereniteit.  Dit blijft zeker niet onopgemerkt door de gasten, als ze, vol heerlijke gerechten, vanop het fornuis op tafel worden gezet voor een gezellige "shared'' diner.

In de keuken bieden de potten en pannen dan ook een ongeëvenaard kookgemak.  De lichtgezicht aluminium body is aan de binnenkant voorzien van een 3-lagen anti-aanbaklaag van de beste kwaliteit en is daardoor uiterst geschikt om gezond te koken.  Ze zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen en lenen zich voor alle warmtebronnen, ook inductie.  Dankzij de massieve gegoten roestvrijstalen handgrepen liggen ze ook heerlijk in de hand.

Pure van Pascale Naessens voor Serax; Waar schoonheid, kwalitiet en gebruiksgemak elkaar ontmoeten en een nonchalante, gemoedelijke sfeer creëren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »